Coronavirus

Als gevolg van de corona-maatregelen werken wij volgens de Leidraad Mondzorg Corona van de mondzorgkoepels KNMT, ANT, NVM en ONT. Deze richtlijnen zijn opgesteld in overleg met VWS en RIVM.

Voordat u naar de praktijk komt krijgt u van ons een e-mail. Deze e-mail bevat een aantal gezondheidsvragen, waardoor wij onze zorg veilig kunnen aanbieden. Wij gaan ervan uit dat u deze gezondheidsvragen naar waarheid invult.

Wij behandelen NIET wanneer u Covid-19 positief getest bent en minder dan 14 dagen geleden volledig hersteld bent of wanneer u of een van uw gezinsleden of huisgenoten symptomen(smaakverlies,hoest, neusverkoudheid, kortademigheid, koorts, keelpijn, diarree) heeft die passen bij het COVID-19 virus of de afgelopen 14 dagen heeft gehad, als u de afgelopen 14 dagen contact heeft gehad met een COVID-19 gediagnosticeerd persoon of in een door de overheid op dat moment aangewezen risicogebied bent geweest. Wanneer u, of een gezinslid in afwachting is van een COVID-19 testuitslag, verzoeken wij u om NIET naar de praktijk te komen.

Wij verzoeken u onderstaande in acht te nemen:
– Kom zoveel mogelijk alleen naar de praktijk.
– Kom zo kort mogelijk voor uw afspraak naar de praktijk.
– Bij binnenkomst in de praktijk verzoeken wij u uw handen te desinfecteren met handalcohol.
– Voorafgaand aan de behandeling vragen wij uw mond te spoelen met een mondspoeling.
– Toiletbezoek in de praktijk is niet mogelijk.

Denk aan uw gezondheid, pas op elkaar en wij hopen u graag te zien!